Prijzen Brevini Cup Senioren uitgereikt

Vrouwen 2, Vrouwen 1 en Zondag 2 hebben de prijzen ontvangen die zij hebben gewonnen in de strijd om de Brevini Cup voor seniorenteams.

Leiden 6 juni 2015 – De vrouwenteams van DoCoS waren dit seizoen de best presterende seniorenteams. Vrouwen 2, dat kampioen werd, en Vrouwen 1, dat net geen kampioen werd, bezetten de eerste en tweede plaats in de strijd om de Brevini Cup voor seniorenteams. De eer van de mannenteams werd gered door Zondag 2 dat als derde eindigde.

Tijdens de huldigingsavond van DoCoS van kampioenen en bekerwinnaars zijn de prijswinnende teams onderscheiden met de Brevini Cup en een waardecertificaat als beloning voor hun inzet.

Een delegatie van het winnende Vrouwen 2 nam de Brevini Cup in ontvangst uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk.

Een delegatie van Vrouwen 1 dat als tweede eindigde in de Brevini Cup Senioren nam de beker en waardebon voor het team in ontvangst.

Zondag 2 had er kennelijk niet op gerekend in de prijzen te vallen en had een weekend in de Ardennen om bij te komen van alle voetbalinspanningen. Daarom heeft Stephan Reekers de prijs namens Zondag 2 enkele dagen later in ontvangst genomen:

De eindstand 2014-2015 in de strijd om de Brevini Cup voor seniorenteams is als volgt:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq