Pupillenvoetbal op zondag?

Pupillenvoetbal op zondag? De KNVB en wij willen weten hoe jullie er over denken. Vul alsjeblieft de enquete in.

De KNVB is aan het onderzoeken of het mogelijk is om volgend seizoen hiervoor competities te starten voor E- en/of F-pupillen. We zien dat de velden op zaterdag steeds intensiever gebruikt worden, terwijl veel velden op zondag niet of nauwelijks worden gebruikt. Bij een aantal verenigingen, niet bij DoCoS, heeft dit tot gevolg dat zij een ledenstop invoeren of niet verder kunnen groeien. Dat is iets wat DoCoS ook wil voorkomen. De veldbezetting op zaterdag staat onder druk en van vroeg tot laat worden er wedstrijden gespeeld. Dit zorgt voor druk bij de kleedkamers en kleedkamers moeten door meerdere teams gebruikt worden.

Vanwege deze signalen is de KNVB aan het kijken hoe we onze voetbalvelden beter kunnen benutten. Een mogelijke oplossing is om met de E- en/of F-pupillen op zondag te spelen. Om te bepalen of onze vereniging hieraan mee wil doen vinden we het belangrijk om te weten hoe onze leden en ouders van de jeugdspelers hierover denken. Wij vragen je daarom om onderstaande vragen in te vullen, zodat we een goed beeld krijgen of hier voldoende draagvlak voor is.

Voor alle duidelijkheid: Deze vraag is geïnitieerd door de KNVB en staat los van de keuze die het bestuur van DoCoS heeft gemaakt over senioren voetbal op zaterdag en zondag.

Zouden jullie de vragen willen beantwoorden door de onderstaande enquête te starten?

Start de enquête: https://www.surveymonkey.com/s/FK7M87R

Alvast bedankt voor jullie medewerking, namens de Jeugd Commissie

Marco Eggenkamp Voorzitter Jeugd Commissie

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq