Rick Melissen in Derde Helft bij DoCoS

De derde helft van het competitieduel tussen DoCoS en CWO wordt verzorgd met een live optreden van zanger Rick Melissen.

Leiden, 12 mei 2017 – Na afloop van het 26e en laatste competitieduel in het debuutseizoen van DoCoS in de 2e klasse is er live muziek. Een optreden wordt verzorgd door zanger Rick Melissen, die afgelopen maand zijn nieuwste hit Avond lanceerde.

(lees verder na de foto)

Zanger Rick Melisse verzorgt zaterdag de derde helft bij DoCoS

DoCoS kan zaterdag tegen CWO de competitie als vierde en mogelijk zelfs met een derde plaats afsluiten. Bovendien is DoCoS nog in de race voor een plekje in de nacompetitie om promotie. DoCoS heeft dat niet in eigen hand; belangrijk is of RCL zijn sportieve plicht doet want bij een nederlaag van RCL met meer dan drie doelpunten tegen DSO neemt de club uit Zoetermeer de plek in de nacompetitie in.

RCL sterk voor eigen publiek

RCL verloor dit seizoen voor eigen publiek slechts een keer en dat was tegen Honselersdijk toen de bezoekers met 0-2 de drie punten pakten op sportpark De Bloemerd. Voor eigen publiek is RCL in twaalf thuiswedstrijden op kampioen Te Werve na de beste ploeg voor eigen publiek. In twaalf thuiswedstrijden moest RCL elf tegendoelpunten incasseren, waaronder de dubbelslag van Honselersdijk. RCL verloor thuis alleen van Honselersdijk, speelde vier keer gelijk en won alle andere thuiswedstrijden.

Twee keer moest RCL dit seizoen drie tegentreffers in een wedstrijd incasseren, maar in beide gevallen betrof het een uitwedstrijd. Bij HVC in Hoek van Holland sloot RCL af met een 3-3 gelijkspel. Bij DoCoS won RCL afgelopen herfst in een spectaculaire wedstrijd met 3-5.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq