Samenwerking DoCoS en Jeugdvoetbalopleiding

We willen dankzij de detachering van een technisch jeugdcoördinator onze jeugdopleiding verder optimaliseren.

Met ingang van dit seizoen zal onze jeugdopleiding professionele ondersteuning krijgen om de jeugdspelers optimaal te scholen, zodat de doorstroming naar de oudere jeugdteams gestroomlijnder kan plaatsvinden. We hechten waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en willen doorgroeien naar een van de beste verenigingen uit de regio terwijl we wel de sfeer binnen de vereniging willen behouden.

Daarom zijn DoCoS en Jeugdvoetbalopleiding een samenwerkingsverband aangegaan.

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groeiend aantal verenigingen.

Jeugdvoetbalopleiding zal de technische coördinatie verzorgen om tot een “rode draad” te komen vanaf de F-pupillen tot en met de A-junioren.

Belangrijke doelstelling om het jeugdkader te ondersteunen en te begeleiden om de visie en het beleid van de vereniging te vertalen in de praktijk.

Om onze jeugd meer te bieden zal er gedurende dit seizoen ook techniektraining gegeven worden door Jeugdvoetbalopleiding.

Namens Jeugdvoetbalopleiding zal Joan Meijer onze visie overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq