Sinterklaasfeest DoCoS

Vandaag ben ik als trainer aanwezig geweest met het team (JO7) bij het Sinterklaasfeest op DoCoS.

Bij aankomst werden we getrakteerd op limonade en iets lekkers. Daarna zijn we begonnen met de spellen: Stoute Kinderen, Jutenzak lopen en Team Sint tegen Team Piet.

Warme chocolademelk met slagroom

Tijdens de pauze hebben we genoten van een kop heerlijke warme chocolademelk met slagroom en wat lekkers. Na de pauze stonden er weer leuke spellen voor ons klaar: Jutenzak aan de lat proberen te raken en mochten ook op Piet proberen te schieten.

De enige echte Sinterklaas

Na de tweede spelronde werden we uitgenodigd in de kantine om met het team een bezoek te brengen aan de enige echte Sinterklaas en zijn Pieten. Wat was het leuk, maar ook wel spannend! Vervolgens hebben we nog twee leuke spellen gedaan: schoentje zetten en cadeau estafette.

Pieten & poffertjes

Tijdens de spelletjes liepen er twee Pieten op het veld die super leuk mee deden met de spelletjes en de kinderen zo nu en dan trakteerden op pepernoten!

Nadat alle spelletjes waren afgerond, zijn we met alle kinderen ontvangen in de kantine en werden we wederom getrakteerd. Dit keer stonden er heerlijke poffertjes voor ons klaar en kregen de kinderen een cadeautje en een zak pepernoten mee naar huis.

Super leuke dag

De kinderen hebben een super leuke dag gehad! Met veel dank aan alle vrijwilligers die hard hebben gewerkt om dit te organiseren!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq