Sportcomplex DoCoS alleen achterom bereikbaar

Het sportcomplex van DoCoS is in het weekend van 19 en 20 september moeilijk bereikbaar. Kom met de fiets of te voet en via de achterkant.

LEIDEN, 18 september 2015 – In het weekend van 18-21 september is het sportcomplex van DoCoS lastig bereikbaar. Automobilisten wordt geadviseerd te parkeren bij de 3 Octoberhal. DoCoS is fetielijk alleen bereikbaar via de achteringang (fietsers en voetgangers).

In het weekend wordt tijdelijke wegen in gebruik genomen in verband met de wegwerkzaamheden rondom Plesmanlaan-Churchilllaan en omgeving. Deze tijdelijke wegen zullen 1 jaar lang worden gebruikt. Vanaf vrijdagavond 20 uur wordt met deze werkzaamheden begonnen. Dat duurt het hele weekend, tot maandagmorgen.

Het betekent dat in het weekend van 18-21 september in alle richtingen slechts 1 rijstrook beschikbaar is. Automobilisten die niet in de buurt hoeven te zijn, wordt dan ook aangeraden om geen gebruik te maken van de wegen in dit gebied. Fietsers worden verzocht om de achteruit/ingang te gebruiken.

Het bestuur vraagt namens de wegwerkers van Heijmans begrip aan spelers, supporters en bezoekers voor het ongemak. Kom in ieder geval op tijd en verzamel in het geval van uitwedstrijden bij de 3 Octoberhal.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq