Teamontvangst op zaterdagen en vrijwilligers gezocht

Voor de teamontvangst is elk elftal verplicht om op de aangegeven datum aanwezig te zijn. Hier vragen we aandacht voor en tevens zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Teamontvangst op zaterdagen

Voor de teamontvangst is elk elftal verplicht om op de aangegeven datum aanwezig te zijn voor de ontvangst van de spelende teams en verdeling van de kleedkamers op zaterdag. Het elftal is dan met (slechts) twee spelers aanwezig gedurende de ochtend of de middag. Veelal staat elk elftal per seizoen 3 à 4 keer op de lijst voor Teamontvangst.

Houd je daar aan en zorg dat er op ‘jouw’ zaterdagdienst vanuit jouw elftal voldoende bezetting is zodat iedereen kan blijven spelen en dat alles op zaterdag goed verloopt. Als je een keer echt niet kunt, probeer dan op tijd te ruilen met een ander elftal.

We rekenen – samen met de spelende teams op zaterdag (DoCoS en bezoekers) – op je aanwezigheid!

Vrijwilligers gezocht

Nog steeds zoeken wij een aantal vrijwilligers, onderstaand tref je een overzicht. Voor meer informatie als; wat zijn de werkzaamheden? hoeveel tijd kost het? En andere vragen graag mailen naar onze secretaris Joost van Hamersveld, hij zal je dan met de juiste persoon binnen DoCoS in contact brengen. Zijn mailadres is :

Vrijwilligerscoördinator.

Als vrijwilligerscoördinator ben je op zoek naar vrijwilligers voor die plekken binnen DoCoS waar nog een vrijwilliger voor nodig is.

Jeugdvoorzitter

Als jeugdvoorzitter neem je plaats in het hoofdbestuur en ben je vanuit de jeugd de aangewezen persoon het DoCoS jeugdbeleid verder vorm te geven uiteraard samen met alle andere leden van de jeugdcommissie.

Bardienstplanner

Onze bardienstenploeg bestaat uit een grote groep vrijwilligers. Wij zoeken iemand die de voor de zaterdagen de bardiensten plant i.s.m. de barcommissie.

Lijncoördinator jeugd

Binnen de jeugd zoeken wij nog voor een aantal leeftijdsgroepen een lijncoördinator. Deze regelt allerlei zaken voor kinderen alleen in die leeftijdsgroep waar jij de coördinator voor bent.

Scheidsrechters

Voor zowel de jeugd als voor de senioren zoeken wij nog enkele scheidsrechters. Uiteraard word je goed begeleid en krijg je eerst een cursus.

GEEF JE OP, WE HEBBEN JE HARD NODIG

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq