Tijdelijk trainingsschema vanwege renovatie veld 2

Op 10 september start de gemeente met de aanleg van kunstgras op veld 2. Als gevolg daarvan geldt er met ingang van 10 september een tijdelijk trainingsschema.

LEIDEN, 4 september 2018 – De gemeente Leiden start op maandag 10 september met de renovatie van veld 2. Op dit veld wordt kunstgras aangelegd. Er komt verlichting en tevens worden twee nieuwe kleedkamers gebouwd. Als gevolg hiervan is er tijdelijk geen ruimte om op veld 2 te trainen. Gedurende deze werkzaamheden geldt daarom een tijdelijk trainingsschema.

Door de aanleg van kunstgras op veld 2 (achter de tribune) geldt er een tijdelijk trainingsschema. Een deel van de teams zal tijdelijk op de voormalige velden van GOL Sport aan de Boshuizerkade trainen, en een deel op veld 5 (achter de Drie Octoberhal) bij Sporting Leiden. Het hoofdbestuur heeft een tijdelijk schema gemaakt, waarbij geprobeerd is zo min mogelijk te wijzigen. Het hoofdbestuur vraagt medewerking en begrip van iedereen in deze tijdelijke periode. De gemeente Leiden heeft ons laten weten dat de werkzaamheden duren van 10 september tot half november.

Het tijdelijke trainingsschema dat op maandag 10 september ingaat, ziet er als volgt uit, klik hier voor de pfd-versie.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq