Top-3 van drie teamduo's voor DoCoS Brevinbokaal Jeugd bekend

Drie teamduo’s worden zaterdag 16 juni 2018 gehuldigd als top-3 in de strijd om de DoCoS Brevinibokaal Jeugd 2017-2018.

LEIDEN, 6 juni 2018 – De competitie zit er op. Woensdagavond is de laatste officiële competitiewedstrijd gespeeld. DoCoS JO13-2 sloot het seizoen af met een 1-1 gelijkspel tegen Rijnsburgse Boys JO13-2. Het betekent dat de stand kan worden opgemaakt voor de strijd om de DoCoS Brevinibokaal Jeugd 2017-2018, de prijs die je niet alleen kunt winnen maar uitsluitend samen met een ander DoCoS-team.

Drie teamduo’s worden voor de Brevinibokaal Jeugd tijdens de huldigingsavond op zaterdag 16 juni gehuldigd. Het gaat om de de volgende drie teamduo’s die worden gehuldigd omdat zij in de top-drie zijn geëindigd: JO10-1 & JO17-2, JO11-6 & JO19-3 en JO11-8 & MO19-1.

De Brevinibokaal Jeugd is de prestatiebokaal voor de jeugd. Deze bokaal wordt gewonnen door het teamduo, bestaande uit twee aan elkaar gelote teams, die gemiddeld het meeste punten halen in de competitie. Voor de telling tellen de resultaten mee van de voorjaars- en najaarscompetitie. Omdat de KNVB geen standen opmaakt voor de teams van de categorie JO9 en JO8 doen deze teams niet mee aan de strijd om de Brevinibokaal Jeugd.

Wanneer beide teams van een teamduo hun wedstrijd winnen levert dat 6 punten gedeeld door 2 wedstrijden is een gemiddeld van 3,00 punten op. Wanneer beide teams verliezen levert dat een gemiddeld van 0,00 punten op. De ranglijst wordt opgemaakt door de optelsom van de (eind)standen van de een of twee competities die elk team heeft gespeeld, en daarna het resultaat te delen. De bekercompetitie telt niet mee.

Eindstand

De huldigingsavond van DoCoS vindt plaats op zaterdag 16 juni 2018. Behalve de top-3 in de strijd, drie teamduo’s, samen goed voor zes teams, om de Brevinibokaal Jeugd worden dan ook alle kampioenen en periodewinnaars gehuldigd uit jeugd en senioren. Tevens worden andere prijswinnaars, vrijwilligers en een gouden jubilaris, Raymond Goddijn, gehuldigd. Ook wordt stil gestaan bij het overlijden van “ome Co” Henzing.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq