Trainer gezocht voor DoCoS JO19-1

DoCoS zoekt voor het hoogste jeugdelftal, JO19-1, een gedreven, ambitieuze trainer.

LEIDEN, 10 mei 2021 – Voor DoCoS JO19-1, het hoogste jeugdelftal van tweedeklasser DoCoS, is onze technische staf op zoek naar een gedreven trainer. Deze trainer traint het team twee keer per week en begeleidt het team op wedstrijddagen. Een belangrijk onderdeel van het takenpakket is het zorgen voor een goede doorstroming naar de seniorenselectie. DoCoS JO19-1 komt uit in de hoofdklasse.

DoCoS vraagt van de nieuwe JO19-1-trainer dat deze affiniteit heeft met de doelgroep, een motiverende en stimulerende rol kan vervullen en bereid is tot samenwerking en overleg met de technische commissie en overige trainers om het opgestelde beleidsplan uit te voeren en te evalueren. Diploma UEFA-C of -juniorentrainer is een pre.

Passende vergoeding

DoCoS biedt de nieuwe trainer een passende vergoeding, een uitdagende en leuke functie binnen een ambitieuze vereniging, de mogelijkheid om jezelf als trainer verder te ontwikkelen, een intensieve samenwerking met de TC en overige trainers en alle faciliteiten om het trainerschap op een goede manier vorm te geven. Bovendien kun je als trainer bijdragen en meegroeien met de ambitie van DoCoS om stappen omhoog te zetten.

Meer informatie

Wanneer je belangstelling hebt of vragen kun je een cv en korte motivatie sturen aan Melvin Zweistra, Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw DoCoS via of via 0648229482.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq