Trainer Joop Lankhaar: "We gaan proberen te winnen"

Trainer Joop Lankhaar blikt vooruit op de wedstrijd van DoCoS komende zaterdag tegen Kagia waarin DoCoS de periodetitel kan binnenhalen.

‘We gaan proberen te winnen’, zegt Joop Lankhaar, trainer van DoCoS Zaterdag 1 na afloop van de training van de DoCoS-selectie woensdagavond. ‘Als je kijkt waar we in november met 5 punten stonden en waar we nu staan, is het alleen maar mooi om deze kans te krijgen.’

DoCoS, afgelopen zomer gepromoveerd naar de 3e klasse, speelde op 16 november uit bij hekkensluiter Sportief. Bij een nederlaag tegen Sportief zou DoCoS naar de 14e en laatste plaats zakken.

DoCoS won echter overtuigend met 2-9 bij Sportief en is sindsdien met een prachtige reeks bezig waarin alleen tegen Semper Altius gelijk werd gespeeld en er fraaie zeges werden behaald in de derby’s tegen Roodenburg en Lugdunum. Als klap op de vuurpijl werd vorige week van koploper SEV gewonnen.

En nu kan zaterdag tegen Kagia de periodetitel worden gewonnen die recht geeft op promotiewedstrijden naar de 2e klasse. De toeschouwers mogen in ieder geval rekenen op een spannende wedstrijd. ‘Kagia wil ook winnen’, zegt trainer Joop Lankhaar. De bezoekers uit Lisserbroek staan derde op de gewone ranglijst en komen bij een zege op DoCoS op drie punten van koploper SEV.

De wedstrijd DoCoS – Kagia in de 3e klasse A West II begint zaterdag om 14.15 uur op het sportpark van DoCoS in Leiden aan de Haagsche Schouwweg.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq