Uitslag Grote Clubactie

Op donderdag 27 november jl. heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Clubactie 2014. Dank aan iedereen die loten gekocht heeft. U vindt uw lotnummer(s) op uw rekeningafschrift. Of u met uw lotnummer(s) ook een prijs heeft gewonnen kunt u nagaan op: www.clubactie.nl.

DoCoS is in ieder geval in de prijzen gevallen met uw bijdragen. Uiteindelijk zijn 887 loten verkocht. Dit betekent een netto opbrengst van ruim €2000 voor onze club!Een geweldig resultaat en veel dank is verschuldigd aan onze lotenverkopers. Ca. 40 leden van de F-, E- en D- jeugd hebben hun verkoopboekje ingeleverd.De beste verkoopster is Annabel van den Berg uit de MD1. Zij wist 44 loten te verkopen en wint daarmee kaartjes voor een ADO wedstrijd en een rondleiding door het ADO stadion.Het best verkopende team is de E1. Zij verkochten samen 104 loten en winnen een bootcamptraining van Robin van Vliet. Ook voor alle andere verkopers hebben we een mooie prijs voor hun inzet.

Op zaterdag 13 december om 14.00 uur (voorafgaand aan de thuiswedstrijd van DoCoS 1) zullen de prijzen uitgereikt worden in de kantine. Alle jeugdleden die zich ingezet hebben voor de verkoop hopen we dan graag te verwelkomen zodat ze hun prijs in ontvangst kunnen nemen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq