Uitslag loting duo’s Brevinibokaal

De loting voor de Brevinibokaal Jeugd is afgelopen zaterdag verricht door selectiespeler Tom Heemskerk en jeugdspeler Jasper Eggenkamp.

De Brevinibokaal Jeugd is een prestatieprijs voor het duo teams dat in de competitie samen tot de beste resultaten komt. Je kunt de bokaal dus alleen maar winnen als jouw duoteam het dus ook goed doet. Alleen winnen volstaat niet. Het gaat om de combinatie onder het motto van DoCoS: Door Combinatie Sterk.

Er zijn twee seniorenteams die aan de Brevinibokaal Jeugd ook meedoen: het eerste mannen- en het eerste vrouwenteam. Zij hebben beiden deelgenomen aan de loting. DoCoS 1 is gekoppeld aan de B2 en DoCoS Vrouwen 1 aan de E1.

Voor de eindrangschikking tellen de resultaten in de competitie. De bekercompetitie telt dus niet mee. Voor meisjes- en vrouwenteams tellen de resultaten mee uit de najaars- en voorjaarscompetitie. Het gemiddelde van het gezamenlijke resultaat van de teamduo’s is bepalend voor de positie in de stand.

De loting door selectiespeler Tom Heemskerk en D-pupil Jasper Eggenkamp voor de Brevinibokaal Jeugd voor 2014-2015 leverde de volgende teamduo’s op:

A2-E7

C1-E2

Vrouwen 1-E1

B2-DoCoS 1

C2-MC2

B1-MA1

C3-E3

B3-MB1

C4-MP1

B4-F4

B5-E6

A1-MD1

A3-F1

D2-MC1

F6-E8

E4-E5

F2-D3

F3-F5

D1-D4

De tussenstanden in de Brevinibokaal Jeugd zullen met enige regelmaat op de site van DoCoS worden geplaatst.

Er is ook een Brevini Cup voor senioren. Dat is een prestatieprijs voor de seniorenteams van DoCoS.

Het erepodium (nummers 1, 2 en 3) van de Brevinibokaal Jeugd en de Brevini Cup worden gehuldigd aan het eind van het seizoen tijdens de DoCoS Huldigings- en kampioenenavond.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq