Vacature SportBSO BLOS Haagse Schouwweg (DoCoS-kantine)

Beste DoCoS-Leden, zoals jullie weten heeft BLOS een Sport-BSO (Buitenschoolse Opvang) bij ons in de kantine. Specifiek voor deze plek zoekt BLOS nieuwe medewerkers! Dus werkzaam voor BLOS met als standplaats de kantine van DoCoS, hoe leuk is dat!! 

Ben jij 1 tot 3 middagen per week beschikbaar in de schoolweken? En hele dagen in de vakanties? Weet jij leuke sport- en spelactiviteiten te bedenken? Dan zoekt BLOS jou!

Laura en Natasha (BLOS Management SportBSO Haagse Schouwweg) geven hieronder meer informatie over de werkzaamheden, wat BLOS jou biedt en hoe je contact kunt opnemen:

Jouw werkplek:
Onze SportBSO bij DoCoS is dé place-to-be voor sportieve avonturen. Wij zijn veel aan het voetballen, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Zo vinden wij het ook heerlijk om binnen te pingpongen en houden wij graag dartcompetities.

Als lid van ons team ben je niet alleen medeverantwoordelijk voor hoogwaardige kinderopvang, maar ook de drijvende kracht achter de ontwikkeling van kinderen tussen 4 en 13 jaar. Wij zetten in op actie, plezier en een flinke dosis sportiviteit! Jouw rol bestaat uit het organiseren en begeleiden van sportieve en recreatieve activiteiten die niet alleen uitdagen, maar vooral veel plezier brengen.

Of het nu gaat om een potje 'touwtrekken met de teddyberen' of een supersnelle 'sprint naar het fruitmoment', jij stimuleert de kinderen met enthousiasme en energie. Daarnaast neem je deel aan teamvergaderingen en -trainingen, omdat samenwerking de sleutel is tot een sportief en gezellig verblijf. Met je collega's en ouders werk je samen aan de ontwikkeling van de kinderen en evalueer je deze met een knipoog naar de sportieve hoogtepunten. Kortom, bij onze SportBSO maken we van elke dag een sportief feestje!

Wij bieden jou:

  • Een bruto maandloon o.b.v. 36 uur tussen de € 2.440, - en € 3.192, - afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een jaarcontract waarbij wij samen jouw uren bepalen;
  • Een fijne werkomgeving voorzien van alle faciliteiten en gezellige collega’s;
  • Een organisatie waar aandacht en ontwikkeling centraal staan;
  • De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS en aan de slag te gaan met jouw talent;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV, €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent;
  • Een fietsplan;
  • 12,5% korting en voorrang op onze kinderopvang.

Ja: ik heb interesse!
Beschik jij over de juiste kwalificaties en heb jij interesse in het werken op onze SportBSO? Wacht niet te lang en neem contact op met Natasha via:

Wil je weten of je diploma kwalificeert? Check snel deze link: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Meer informatie over BLOS: www.blos.nl

Met vriendelijke groet, namens Laura Scholma-Mourus & Natasha van Nood-Schmidt (BLOS management SportBSO Haagse Schouwweg),

Wesley Heineman (RKSV DoCoS)

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq