Verre uitwedstrijd voor DoCoS

DoCoS gaat zaterdag op bezoek in Driebruggen bij WDS. Diep in het Groene Hart mag DoCoS proberen voor het eerst ooit punten te halen tegen WDS.

LEIDEN, 2 december 2015 – DoCoS reist als favoriet voor de winst naar Driebruggen, diep in het Groene Hart, waar het laag geklasseerde WDS als gastheer fungeert. Als medekoploper mag DoCoS proberen bij WDS voor het eerst ooit punten te halen. DoCoS verloor tot nog toe al zijn officiele wedstrijden tegen de club uit Driebruggen.

DoCoS is sinds afgelopen zaterdag, na het verlies van enig koploper BSC ’68, een van de vier koplopers in de 3e klasse A. WDS, de tegenstander van zaterdag, staat laaggeklasseerd en verloor afgelopen zaterdag met 6-2 bij Koudekerk, een van de vier koplopers en op basis van doelsaldo de nieuwe nummer 1 voor DoCoS. WDS zit in de hoek waar de klappen vallen. De club uit Driebruggen verloor de laatste drie duels en is er opgebrand om voor eigen publiek punten te pakken.

WDS behoort – evenals vorig seizoen – tot de drie teams waar veel en vaak wordt gescoord, zowel door WDS zelf als door de tegenstander. Bovendien is WDS voor eigen publiek aanzienlijk sterker dan op vreemde bodem; bijna alle punten werden thuis behaald. DoCoS daarentegen is vooralsnog de ploeg die de beste uit-balans heeft in de 3e klasse A en ongeslagen aan de leiding gaat in de tweede periode.

DoCoS speelde tot nog toe twee keer tegen WDS. Vorig seizoen verloor DoCoS voor eigen publiek met 2-3 van WDS. In Driebruggen dacht DoCoS punten te halen maar ging de ploeg op het natte gras van WDS met 3-1 onderuit. Daardoor verloor DoCoS toen de aansluiting bij de top van de ranglijst.

De aftrap in Driebruggen tussen WDS en DoCoS is zaterdag 5 december om 14.30 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq