Voorbeschouwing UVS - DoCoS

Jong K&G luistert stadsderby UVS-DoCoS op

UVS en DoCoS. Ooit waren ze in de Kikkerpolder elkaars buren. UVS speelde in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. DoCoS afwisselend in de derde of vierde klasse. Op zondag. Allebei. Beide clubs hebben inmiddels de keuze gemaakt om met het hoogste selectievoetbal op zaterdag uit te komen. Komende zaterdag 6 december gaan ze elkaar voor een eerste competitietreffen in de derde klasse ontmoeten voor een heuse stadsderby. UVS en DoCoS beginnen ambitieus aan het treffen want beide clubs hebben de ambitie om de derde klasse zo snel mogelijk te verlaten.

De derby wordt voor de wedstrijd en in de pauze van de wedstrijd opgeluisterd door een optreden van de kampioenen van Jong K&G. Vele jeugdspelers van beide verenigingen zullen naar verwachting de tribunes bezetten en de blauw-witte en rood-witte ploegen luidruchtig aanmoedigen. Om in de Sinterklaassfeer te blijven worden zij getrakteerd op een heerlijke beker chocolademelk.

Voor napraten over de wedstrijd en het wel en wee van beide verenigingen is na afloop alle ruimte in de kantine. De huis DJ van UVS zal daar het geheel muzikaal omlijsten.

De wedstrijd begint om 14.30 uur.

UVS TV had een interview met Arnold Overdijk, Hans van Leeuwen de trainers van UVS zaterdag 1 en met Nico van der Salm trainer van DoCoS zaterdag 1 over de Leidse derby van zaterdag 6 december a.s. UVS – DoCoS. Klik hier voor het interview. De beelden kunnen in HD bekeken worden ( in te stellen, rechtsonder op het tweede icoontje van links.)

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq