Voorjaarscursus techniektraining bij DoCoS

In het voorjaar zal er opnieuw techniektraining plaatsvinden in Leiden. Vanaf vrijdag 10 maart is er een NIEUWE cursus techniek-training voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar bij DoCoS.

Zowel bedoeld voor spelers die reeds eerder deelnamen aan techniektraining als spelers die voor het eerst gaan deelnemen. Het programma is daarop afgestemd. De organisatie is in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl. DoCoS en jeugdvoetbalopleiding werken nauw samen om de jeugdopleiding ( verder) te optimaliseren.

Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en zal starten in op vrijdag 10 maart en duurt tot vrijdag 9 juni 2017. De cursus techniektraining zal plaatsvinden op de locatie van DoCoS en is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden.

De techniektrainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de “Wiel Coerver-methode”. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen toenemen.

Techniek leer je vooral door veel voetbalvormen uit te voeren die gericht zijn op de controle over de bal te krijgen. Bij deze gevarieerde oefenvormen ga je ontelbare snelle acties maken en zal jij als speler je handelingssnelheid sterk ontwikkelen. Dit door veelzijdige techniektraining. Hierdoor worden jeugdspelers baas over de bal en durven meer in het veld. Hetgeen het spelplezier sterk vergroot.

CURSUSDATA VOORJAARSCURSUS 2017 OP ONDERSTAANDE VRIJDAGEN:

  • Vr 10 maart
  • Vr 17 maart
  • Vr 24 maart
  • Vr 31 maart
  • Vr 7 april
  • Vr 12 mei
  • Vr 19 mei
  • Vr 26 mei
  • Vr 2 juni
  • Vr 9 juni

Trainingstijden op de aangegeven vrijdagen: 18.00 uur – 19.00 uur JO15, JO13, JO11, JO09 en JO07 spelers en speelsters.

De deelnemers worden in groepen geplaatst op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de vakanties zijn er geen techniektrainingen gepland.

De kosten voor deze techniektraining bedragen € 100 ,- voor alle 10 techniektrainingen.

Inschrijven:

Je kunt je voor deze techniektraining inschrijven door een mailbericht te sturen naar . Zet hierin je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in een groep geplaatst te worden zijn mogelijk.

Wacht niet te lang want: VOL = VOL!

Met sportieve groet,

Mark de Horn

Coordinator Jeugdvoetbalopleiding

www.jeugdvoetbalopleiding.nl

06-48563540

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq