Voorzitter: "Extra kunstgrasveld nodig"

DoCoS heeft op korte termijn een extra kunstgrasveld nodig. ‘Dan hoeven we geen velden meer te huren bij buurtverenigingen en op andere plekken in de stad’, aldus voorzitter Jasper van Marwijk in het Leids Nieuwsblad.

LEIDEN, 25 augustus 2016 – Het sportpark van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg is te klein voor de ruim 800 leden van DoCoS en de 45 teams waarmee aan de competitie wordt begonnen. DoCoS heeft niet alleen voor de toekomst twee extra velden nodig. ‘Op de korte termijn zullen we vooral geholpen zijn met een extra kunstgrasveld. Dan hoeven we geen velden meer te huren bij buurtverenigingen en op andere plekken in de stad’, aldus voorzitter Jasper van Marwijk vandaag in het Leids Nieuwsblad.

In het artikel “Jubileumfeest kersverse tweedeklasser DoCoS” in het Leids Nieuwsblad zegt dat het doel van promovendus DoCoS is om het debuut in de tweede klasse zaterdag af te sluiten met handhaving in het eerste seizoen. De ambitie is ‘vervolgens om verder omhoog te kijken’, aldus Van Marwijk in het Leids Nieuwsblad.

DoCoS start de competitie in de tweede klasse zaterdag 3 september met een uitwedstrijd bij het ook gepromoveerde Honselersdijk en speelt op zaterdag 10 september zijn eerste thuiswedstrijd in de 2e klasse tegen stadgenoot UVS. Zaterdag 27 augustus speelt DoCoS zijn laatste voorbereidingswedstrijd, het bekerduel bij eersteklasser ARC in Alphen aan den Rijn. Zaterdag 27 augustus staat voor DoCoS ook in het teken van het jubileumfeest. DoCoS bestaat 80 jaar en viert dat met feestelijkheden vanaf 12 uur, receptie (17-19 uur) en een jubileumfeest vanaf 20 uur. Wethouder van sport Paul Dirkse opent circa 17.30 uur het Jan van Marwijkplein.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq