Vrijwilligers gezocht voor Grote Clubactie

Beste DoCoS leden,

binnenkort start weer de landelijke GROTE CLUBACTIE en het zou mooi zijn als het dit jaar weer voor DoCoS georganiseerd kan worden omdat dit een goede bron van inkomsten is.

Hiervoor zoek ik enkele vrijwilligers die het dit jaar willen organiseren. Wilt U meehelpen/organiseren meldt u aan bij

Info over de actie:

Wat is de Grote Clubactie? Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Extra inkomsten Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd. Hoe werkt het? Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Ons doel De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots dat er in 2015 bijna €7.000.000,- werd opgehaald door de deelnemende verenigingen! Samen sterk voor de club! Doe mee met de Grote Clubactie Het idee is eigenlijk heel simpel. Uw vereniging verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas! Zo werd er in 2015 bijna €7.000.000,- opgehaald door de deelnemende verenigingen.

Ik hoor graag van U

Ton van Loef vrijwilligerscoördinator

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq