We zoeken jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen

De Technisch Coordinator Jeugd en het jeugdbestuur zijn al vooruit aan het kijken naar het komende seizoen. Daarom zijn we nu al op zoek naar trainers voor de teams voor komend seizoen en zijn we specifiek op zoek naar de onderstaande trainers. Iedereen die interesse heeft in, of vragen over, een van deze posities kan contact opnemen met Jan Ram via .

Hoofdtrain(st)er junioren

DoCoS is op zoek naar een gediplomeerde junioren hoofdtrain(st)er voor een van de leeftijdsgroepen. Welke groep dat precies kan worden zal in overleg met de Technisch Coördinator Jeugd (TCJ) besproken kunnen worden. Als hoofdtrain(st)er train je het eerste team van de leeftijdsgroep. Komend seizoen zullen deze eerste teams naar alle waarschijnlijkheid in de eerste klasse spelen. Daarnaast ben je als hoofdtrain(st)er verantwoordelijk voor de andere trainers binnen de leeftijdsgroep, heb je maandelijks overleg met hen en overleg met de TCJ en de andere hoofdtrainers.

Juniorentrainers diploma is vereist voor deze positie.

Trainingstijden: Afhankelijk van het te trainen team, twee avonden tussen ongeveer 17:00 – 20:00 uur (exacte tijden nader te bepalen). De trainingen duren in principe vijf kwartier.

Hoofdtrain(st)er JO09

DoCoS is op zoek naar een gediplomeerde pupillen hoofdtrain(st)er voor de JO09.

Als hoofdtrain(st)er train je het eerste team van de leeftijdsgroep. Komend seizoen zal dat eerste team naar alle waarschijnlijkheid in de eerste klasse spelen. Daarnaast ben je als hoofdtrain(st)er verantwoordelijk voor de andere trainers binnen de leeftijdsgroep, heb je maandelijks overleg met hen en overleg met de TCJ en de andere hoofdtrainers.

Pupillentrainers diploma is niet vereist, maar wel een pré, voor deze positie.

Trainingstijden: Maandag- en woensdagavond tussen ongeveer 17:00 – 18:00 uur (exacte tijden nader te bepalen).

Train(st)er / spelleid(st)er JO07

DoCoS heeft ongeveer 40 JO07 spelers die op de woensdagmiddag een training krijgen in meerdere groepen. Het streven is om maximaal 16 spelers/speelsters per groep in te delen en op die manier voldoende aandacht te kunnen geven aan alle jongens en meisjes.

Vanwege het nog speelse karakter van deze 5/6-jarigen ligt de nadruk voor deze train(st)er op een rol als spelleid(st)er. Korte oefeningen met zoveel mogelijk balcontacten zullen de trainingen bepalen.

De train(st)er zal goed overweg moeten kunnen met jonge kinderen en de nodige troostende en bemoedigende schouderklopjes kunnen geven.

De JO07 train(st)er is bij voorkeur zoveel mogelijk bij de competitie wedstrijden op zaterdag aanwezig.

Trainingstijden: Woensdagmiddag van ongeveer 14:00 – 18:00 uur op kunstgras (exacte tijden nader te bepalen)

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq