Werving KNVB ledenraad

Wordt jij namens DoCoS KNVB ledenraadslid

Op 26 september heeft de verenigingsraad van de KNVB ingestemd met de implementatie van het ledenraadmodel. Met het ledenraadmodel wil het amateurvoetbal dicht bij de verenigingen en leden staan. Verenigingen kiezen zelf wie hen in deze ledenraad vertegenwoordigt. Herkenbare vertegenwoordigers per kieskring waar je als vereniging op kunt bouwen. Alle amateurvoetbalverenigingen van Nederland zijn ingedeeld bij een kieskring. Bij de indeling zijn de gemeentegrenzen aangehouden.

De verenigingsraad stopt op 31 december 2015 en de nieuwe ledenraad, die gaat bestaan uit dertig leden, start op 1 januari 2016. Twee weken geleden is de kandidaatstelling voor de ledenraad geopend en deze sluit op 31 oktober aanstaande.

Op knvb.nl/ledenraad vind je meer informatie over het ledenraadmodel, de kandidaatstelling, kieskringen en de verkiezingen. Hier vind je ook het bijbehorende profiel van een ledenraadslid. Mocht je interesse hebben om je aan te melden als lid van de ledenraad, laat dat weten aan het DoCoS bestuur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq