Wie heeft gestolen fiets gezien?

Wie heeft informatie over een fiets die vanuit de fietsenstalling bij DoCoS is gestolen?

LEIDEN, 13 mei 2017 – Wie heeft informatie over de fiets die op zaterdag 6 mei bij DoCoS is gestolen? Het gaat om het volgende voorval:

‘Op zaterdag 6 mei is mijn fiets verdwenen vanaf de fietsenstalling op DoCoS. Om half 2 heb ik hem neergezet in de stalling bij de parkeerplaats. Toen ik na mijn wedstrijd en bbq ter afsluiting van het seizoen om ongeveer 21:00 daar terug kwam, was mijn fiets er niet meer. Het gaat om een zwarte opoe fiets, merk Basic. Met een geel zadelhoesje en een rood kabelslot om het stuur. Als iemand iets gezien heeft en/of weet waar mijn fiets nu is neem dan contact op met DoCoS via . Ik hoop dat iemand mij kan helpen om mijn fiets terug te vinden.

Dorien van der Weijden. Speelster DoCoS vr1.’

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq