WK Finale play-off Nederland - Italië 22 november 18.30 in het Kyocera stadion

Het Nederlands vrouwenelftal heeft zich geplaatst voor de finale play-offronde voor WK-kwalificatie. Hiermee is het team van bondscoach Roger Reijners weer een stap dichterbij plaatsing voor het WK2015. De thuiswedstrijd van de finale play-offronde tussen Nederland en Italië wordt op zaterdag 22 november om 18.30 uur gespeeld in het Kyocera Stadion.

Voetbalsterren als Vivianne Miedema (FC Bayern München), Manon Melis (FC Rosengård), Sherida Spitse (Lillestrøm SK) en natuurlijk ex-ADO Den Haag speelster en aanvoerster van de OranjeLeeuwinnen, Mandy van den Berg (Vittsjo GIK), strijden tegen Italië om zich te plaatsen voor het WK 2015 in Canada.

Nooit eerder wisten de Oranjevrouwen zich te plaatsen voor een WK, dat maakt deze wedstrijden de belangrijkste duels uit hun carrière. Meer dan ooit hebben zij jullie steun nodig. Kom ook naar het Kyocera Stadion in Den Haag en schreeuw de OranjeLeeuwinnen naar het WK!

Kaartverkoop Nederland – Italië

Zaterdag 22 november, 18.30 uur?, Kyocera Stadion, Den Haag

Kaarten voor Nederland – Italië zijn verkrijgbaar via OnsOranje.nl, adovrouwen.nl en bij Primera. Het betreft vrije verkoop, er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50.

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. De kaarten voor de groepenactie zijn tevens te bestellen via OnsOranje.nl en adovrouwen.nl.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq