Young Stars Keepers Academy bij DoCoS

Jeugdkeepers grijp je kans! Binnenkort start de Young Stars Keepers Academy weer bij DoCoS onder leiding van selectiekeeper Joris van Harmelen.

LEIDEN, 19 februari 2020 – Jonge keeperstalenten die meer willen weten over het doelverdedigen en wat er nodig is als keeper kunnen terecht bij de Young Stars Keepers Academy. In zeven trainingen onder leiding van DoCoS-selectiekeeper Joris van Harmelen worden jeugdkeepers ondersteund in hun ontwikkeling als doelman. De training start op vrijdag 6 maart!

De keeperstraining van de Young Stars Keepers Academy probeert elke training het maximale eruit halen om met uitdagende oefeningen jezelf als jeugdkeeper te ontwikkelen. De trainingsgroep bestaat uit maximaal 6 keepers. Elke training worden er wedstrijdgerichte oefenvormen gedaan. Die helpen je als jeugdkeeper om technisch beter te worden, maar ook word je er fysiek sterker van en leer je beter te begrijpen hoe je moet opletten wat er in het spel voor je als keeper kan gebeuren.

Zeven trainingsavonden

De keeperstraining van de Young Stars Keepers Academy telt zeven trainingsavonden, te beginnen op vrijdag 6 maart en daarna op de vrijdagen 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april, 10 en 17 april. De training vindt plaats van 17 tot 18 uur, maar in overleg is aanpassing van de tijden mogelijk. De kosten: 90 euro. Daarvoor krijg je zeven trainingsavonden maar ook een speciaal Young Stars Keepersshirt!

Voor meer informatie kun je contact opnemen (bellen of appen) met Joris van Harmelen: 06 33 90 40 88

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq