Zondag 2 blijft DoCoS 1 voor in Brevini Cup

De strijd om de Brevini Cup voor seniorenteams van DoCoS is gewonnen door Zondag 2. DoCoS 1 eindigt als tweede en Vrouwen 2 is de verrassende derde.

LEIDEN, 31 mei 2016 – De strijd om de prestatiecup voor seniorenteams, de Brevini Cup, is dit seizoen gewonnen door kampioen Zondag 2. De derde plaats werd in de slotfase van het seizoen een prooi voor Vrouwen 2. De top-3 wordt op 18 juni gehuldigd.

DoCoS Zondag 2 maakte geen fout in de slotfase van de competitie, werd niet alleen kampioen maar verspeelde eigenlijk nauwelijks punten en blijft daardoor DoCoS 1 voor. Het eerste elftal werd natuurlijk de glorieuze kampioen in de 3e klasse A van het zaterdagvoetbal. Het vaandelteam van de vereniging promoveert daardoor naar de 2e klasse. Een prestatie om trots op te zijn, maar qua puntengemiddelde bleef DoCoS 1 0,17 punten achter op DoCoS Zondag 2.

De strijd om de derde plaats is verrassend gewonnen door Vrouwen 2. Lang leek het er naar uitzien dat Zondag 4 de derde prijs zou behalen, maar een gelijkspel in de voorlaatste wedstrijd bij Kickers ’68 bood Vrouwen 2, dat in de slotfase bleef winnen, de kans om als derde te finishen. Zaterdag 2 en Zaterdag 4 die in de winter nog serieus meededen om de derde plaats, vielen in de tweede seizoenshelft terug.

De eindstand in de Brevini Cup Senioren 2016 is:

De Brevini Cup is de prestatiebokaal van DoCoS voor seniorenteams.

De top-3 in de strijd om de Brevini Cup wordt gehuldigd tijdens de huldiging van kampioenen en bekerwinnaars op zaterdag 18 juni 2016.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq