31ste HARING & WITTEBROOD JEUGDVOETBALTOERNOOI

Voor de 31e keer vindt er in het weekend voor de 3 Octoberfeesten het Haring & Wittebroodjeugdvoetbaltoernooi bij DoCoS plaats.

LEIDEN, 17 september 2021 – Spelers van dertien jaar en jonger van twaalf voetbalclubs nemen op zondag 26 september deel aan het 31e Haring & Wittebroodjeugdvoetbaltoernooi bij DoCoS. De talentvolle spelers verdedigen de kleuren van DoCoS, de profclubs Sparta en Excelsior en negen amateurclubs uit de regio Leiden en Den Haag.

Onderdeel van het Haring en Wittebroodtoernooi is de traditionele lunch met Haring en Wittebrood. Ongeveer vijfentwintig vrijwilligers zorgen er voor dat in de pauze van het voetbaltoernooi (tussen 12 en 13.15 uur) de bijna tweehonderd deelnemers en hun begeleiders van de lunch genieten met Haring en Wittebrood. De haringen zijn zoals gebruikelijk ook dit jaar beschikbaar gesteld door de 3 October Vereeniging.

Burgemeester

Op de velden van DoCoS, dat zoals gebruikelijk als gastheer van het Haring & Wittebroodtoernooi fungeert, strijden de JO13-selectieteams van DoCoS, Excelsior, Sparta, ASC, Meerburg, Noordwijk, Quick Den Haag, RCL, UVS, Valken ’68, Voorschoten ’97 en Wilhelmus om de winst van het meest fameuze Leidse jeugdvoetbaltoernooi. Het toernooi begint om 9.45 uur en de prijsuitreiking wordt rond 16.45 uur verricht door
burgemeester Henry Lenferink.

Easy Man

In de pauze van het Haring & Wittebroodtoernooi is er een wervelende voetbalshow door Easy Man (tweevoudig wereldkampioen panna). Easy Man heeft 140 duizend volgers op Instagram en honderdduizend volgers op Youtube. Het optreden van Easy Man vindt plaats tussen 12.15 en 13.15 op het terrein van DoCoS aan de Haagse Schouwweg in Leiden.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq