Teamontvangstschema

Teamontvangstschema zaterdag 2022-2023
Om de zaterdagen succesvol te laten verlopen, is er hulp nodig vanuit alle DoCoS-teams. Dit seizoen geldt ook weer dat ieder team een aantal teamontvangst-diensten heeft. Naast het ontvangen van de teams is de taak ook uitgebreid met het helpen achter de bar. *Wij verwachten voortaan 3 mensen die de teamontvangst en de bar hierbij kunnen helpen!* Zo kunnen er bijvoorbeeld twee mensen in de ontvangstkamer zitten en één iemand kan
achter de bar helpen, dit kan natuurlijk afgewisseld worden.

Per zaterdag zijn er drie ‘shifts’: 07:30 – 10:30 uur, 10:30 - 13:30 uur en 13:30 - 16:30 uur. Het dienstdoende team ontvangt de spelende teams, is het aanspreekpunt en beheert de kleedkamersleutels en materialen. De taak kan uitgevoerd worden door spelers zelf, hun ouders/verzorgers en/of familieleden. Er zal een ervaren barmedewerker aanwezig zijn die jullie op weg kan helpen.

De dienstdoende teams zorgen zelf voor voldoende bezetting (minimaal 3 personen) op de bewuste zaterdag, zodat de andere teams zorgeloos kunnen
spelen en alles goed verloopt. Indien nodig kun je zelf ruilen met een ander team, maar het aangewezen team blijft de verantwoordelijkheid houden om voor 3 personen te zorgen. De teammanager zal de coördinatie en de communicatie rondom de wedstrijdontvangst taken verzorgen.
Mocht je ruilen, meld dit via:

De details van de uit te voeren taken staan in het document “Teamontvangst instructie”. Deze ligt in de ontvangstkamer. Tijdens de eerste shift zijn er een paar extra taken om de dag op te starten (b.v. koffie zetten, vlaggen klaarzetten, etc.) Ook de laatste shift kent extra taken (b.v. vlaggen opruimen en kleedkamers controleren).

Onderstaand vinden jullie de indeling voor de teamontvangst + barhulp voor seizoen 2022/2023. Noteer de data en tijden alvast in de agenda en zorg samen voor een fijne voetbalzaterdag.

We danken (en rekenen op) jullie - samen met alle spelende teams – voor de hulp!
Teamontvangst 2022 - 2023

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq