Vrijwilligers

Met een vereniging gaat het over een vrijwillige organisatie van een aantal personen met een bestuur aan het hoofd. DoCoS is geen betaald voetbalorganisatie (BVO), wel een actieve, betrokken, eigenwijze en trotse verzameling van personen die zich vrijwillig hebben verenigd.

Deze vereniging wordt gerund door vrijwilligers en vrijwel alle activiteiten worden gedragen door vrijwilligers. Gelukkig zijn er sponsors en in bijzondere gevallen krijgt een enkeling een vergoeding.

Met samenwerken en combineren van talent, vaardigheden en kennis wil deze voetbalclub sterk staan nu en voor de toekomst. Natuurlijk doet u mee. DoCoS verwacht het van u hoewel er natuurlijk omstandigheden kunnen zijn dat inzet (tijdelijk) niet kan.

Voor dit seizoen kunt u een keuze maken. U kan denken aan vele variaties van activiteiten zoals fysieke of administratieve taken. Taken voor buiten of voor binnen. Op de club of taken vanuit thuis voor de club. Iets waar u goed of ervaren in bent (expert misschien zelfs) of taken die u wilt ontwikkelen.

Individuele taken of aanpakken in teamverband. Bezig met Jeugd of volwassenen. Wat te denken van uitvoeren of besturen. Bij een taak biedt u uzelf aan voor minimaal 12 uur werk ten behoeve van de vereniging.

Mocht u geen keuze kunnen maken, u kunt altijd contact zoeken met de vrijwilligerscoördinator om te kijken welke taak er grote behoefte aan is. 

Overzicht vrijwilligerstaken:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq