32ste HARING & WITTEBROOD JEUGDVOETBALTOERNOOI rksv DoCoS

Op zondag 25 september 2022 is het Haring & Wittebrood-toernooi voor de JO13 jeugdselectieteams (spelers onder 13 jaar) succesvol verlopen.

Het toernooi wordt ieder jaar georganiseerd, vooruitlopend op de Leidse 3 Oktoberfeesten. Alle 12 deelnemende verenigingen waren heel tevreden over het verloop van het toernooi. en bezoekers uit het gehele land maken hierdoor ook kennis met Leiden en de geschiedenis van het Leidens ontzet.

De weergoden waren ons goed gezind. Zo af en toe een paar druppels maar veel zon. En een prima temperatuur om de hele dag te voetballen.

Haring & Wittebrood bokaal

De sterkste jeugdselecties (Excelsior en 11 regio-verenigingen) hebben in twee poules hun wedstrijden gespeeld om de Haring & Wittebrood bokaal. Tijdens de pauze kregen alle spelers en begeleiders een gratis lunch  met uiteraard haring en wittebrood, aangeboden door de 3 Oktober Vereeniging.

Haring en wittebrood bokaal Prijzen Haring en wittebroodtoernooi

Pannakoning

In de pauze werd ook een voetbalshow opgevoerd waarbij de spelers werden uitgedaagd een panna te maken tegen de pannakoning Sharif Rodriguez.

Dat lukte bijna nooit maar het was heel vermakelijk om het plezier van allen te zien.

Pannakoning Pannakoning Sharif Rodriguez in actie

Winnaar

Uiteindelijk werd Voorschoten ’97 winnaar (doelpunt in de laatste minuut tegen finalist Quick Den Haag). Het JO13-team van DoCoS eindigde op de 12e plaats. De prijsuitreiking werd verzorgd door de Leidse wethouder Fleur Spijker (Cultuur en Sport).

Fleur Spijker
De Haring & Wittebrood wisselbokaal, uitgereikt door Fleur Spijker, werd dit jaar gewonnen door Voorschoten ’97

Winnaar Haring en wittebroodtoernooi 2022
Winnaar Voorschoten ’97 neemt de wisselbeker in ontvangst

Een evenement waarvan we echt even konden genieten van de aanstormende voetbaltalenten!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq