Beslissingswedstrijd ASC - GOL Sport donderdag bij DoCoS

De beslissingswedstrijd om degradatie naar de vierde klasse zondag tussen ASC en GOL Sport vindt donderdag plaats bij DoCoS.

Het zijn spannende tijden voor de voetbalclubs uit Oegstgeest. Het drietal ASC, UDO en Oegstgeest vecht voor behoud van het derdeklasserschap en tegen degradatie naar de 4e klasse. Donderdag, Hemelvaartsdag 14 mei, komt ASC als eerste in het strijdperk. Op neutraal terrein, het veld van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg in Leiden, speelt ASC een beslissingswedstrijd tegen GOL Sport uit Leiden. Aanvang 17.00 uur. De inzet is helder: wie verliest, degradeert naar de 4e klasse zondag. Wie wint speelt nacompetitie voor behoud van het derdeklasserschap in de Zondagcompetitie.

Oegstgeest en UDO

De andere clubs uit Oegstgeest komen in het weekend ook in actie om hun plek in de 3e klasse te behouden. Zaterdagmiddag, 16 mei, begint Oegstgeest aan de nacompetitie voor behoud van het Zaterdag-derdeklasserschap met een uitwedstrijd bij vierde klasser VVSB in Noordwijkerhout, aanvang 14.30 uur. Zondag, 17 mei, speelt Zondag-derdeklasser UDO zijn eerste duel voor behoud uit bij Rijnland. Aanvang 14.00 uur.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq