Burgemeester Lenferink reikt prijzen uit bij geslaagd 31e Haring en Wittebroodtoernooi

Een zonovergoten laatste zondag van september leverde een geslaagd 31e Haring en Wittebroodtoernooi op.

LEIDEN, 27 september 2021 – Het 31e Haring en Wittebroodtoernooi bij DoCoS is op een zonovergoten zondag gewonnen door het JO13-team van Wilhelmus uit Voorburg. Het JO13-team van DoCoS eindigde als vijfde, een knappe prestatie in het altijd sterk bezette grootste en meest traditionele jeugdvoetbaltoernooi van Leiden.

Na een jaar onderbreking – vorig jaar werd het Haring en Wittebroodtoernooi vanwege de coronapandemie geschrapt – mochten de selectiespelers van de JO13-teams van twaalf verenigingen zondag strijden om de manshoge Haring en Wittebroodwisseltrofee. Een tegenvaller was het late afmelden van Excelsior uit Rotterdam. Sparta hield daardoor de eer van de betaalde jeugdselecties hoog maar wist het toernooi niet te winnen.

Hoogtepunten van het geslaagde toernooi waren behalve de inspanningen van alle jeugdspelers van DoCoS, UVS, Voorschoten ’97, Sparta Rotterdam, Quick Den Haag, Wilhelmus, ASC Oegstgeest, Meerburg, Valken ’68 en RCL het optreden van pannaking Easy Man de inzet van de DoCoS-vrijwilligers die het toernooi hebben mogelijk gemaakt.

Burgemeester

Burgemeester Henri Lenferink van Leiden reikte de prijzen uit aan het einde van een sportieve voetbaldag. Tevens kon de Leidse burgemeester zien dat de kwaliteit van de grasmat van het DoCoS-hoofdveld van een bijzondere kwaliteit is, in ieder geval door de groei van onkruid ongeschikt voor voetbal en onwaardig voor een Leidse tweedeklasser.

Foto’s

We voegen enkele foto’s toe als impressie van dit geslaagde 31e Haring en Wittebroodvoetbaltoernooi:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq