Dennis Olman hoofdtrainer rest van het seizoen

LEIDEN – Dennis Olman keert terug bij DoCoS om als hoofdtrainer het huidige seizoen in de derde klasse af te maken. De belangrijkste opgave voor Olman is klassebehoud van DoCoS, dat na de degradatie uit de tweede klasse voorlaatste staat in de derde klasse. Olman volgt Edwin Vurens op die vlak voor de Kerst als hoofdtrainer vertrok bij DoCoS.

Dennis Olman was als hoofdtrainer van DoCoS de voorganger van Vurens gedurende de coronaseizoenen 2019-2020, 2020-2021 en in het seizoen 2021-2022. Onder Olman bleef DoCoS in de tweede klasse.

Kerstperiode 

Na zijn afscheid bij DoCoS werd Olman hoofdtrainer van derdeklasser DWO in Zoetermeer. Afgelopen zomer verkaste Olman naar de oostkant van Zoetermeer en werd hij hoofdtrainer van de nieuwe vierde divisionist DSO. Olman en DSO, dat veertiende staat in de vierde divisie B, beëindigde afgelopen Kerstperiode hun samenwerking. Daardoor waren voor Olman de handen vrij om terug te keren bij DoCoS dat vlak voor de Kerst de samenwerking met Olmans opvolger Edwin Vurens beëindigde. Onder leiding van Vurens degradeerde DoCoS naar de derde klasse.

Dertiende plaats

DoCoS staat na een teleurstellende eerste seizoenshelft dertiende in de derde klasse, een plek die aan het einde van het seizoen degradatie naar de vierde klasse betekent. Vurens is inmiddels aan de slag bij Alphense Boys dat laatste staat in de vierde divisie A.

Dennis Olman
Dennis Olman terug bij DoCoS

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq