DoCoS heeft er 2 gediplomeerde juniorentrainers bij

De jeugdopleiding van DoCoS is twee gediplomeerde voetbaltrainers rijker. Mo Rahhou (B2) en Rob Ravensbergen (MC1) zijn beiden geslaagd voor het diploma juniorentrainer van de KNVB>

Mo Rahhou (DoCoS B2) en Rob Ravensbergen (DoCoS MC1) zijn sinds maandag in het bezit van het diploma juniorentrainer van de KNVB. De beide jeugdtrainers van DoCoS ontvingen hun diploma uit handen van Gerrit Panhuis, coach van Oranje Onder 16 en Oranje Onder 18 bij de KNVB. DoCoS feliciteert beide jeugdtrainers van harte met dit mooie diploma.

De in deze cursus opgedane inzichten, ervaringen en oefenstof kan en brengt de jeugd van DoCoS weer een stapje verder in hun voetbalopleiding. Beide trainers doen dat in eerste instantie bij hun eigen teams, DoCoS B2 en DoCoS MC1. DoCoS streeft er naar om de kwaliteit van de voetbalopleiding te verbeteren, onderdeel daarvan is ook dat de eigen trainers hun oefenstof verrijken met KNVB-trainerscursussen. Wanneer die met succes worden afgerond is een pluim – in dit geval voor beide trainers – een compliment en een felicitatie op zijn plaats: Mo en Rob, van harte gefeliciteerd.

Bij de foto: Mo Rahou (links), Rob Ravensbergen (rechts). Tussen de DoCoS-trainers staat Gerrit Panhuis, voormalig keeper en nu verantwoordelijk voor de coaching van de jongens onder 16 en onder 18 bij de KNVB.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq