DoCoS huldigt 23 jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie 2019

Tijdens een zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie 2019 zijn door voorzitter Jasper van Marwijk 23 jubilarissen gehuldigd.

LEIDEN, 5 januari 2019 – Maar liefst 23 jubilarissen zijn zaterdagavond gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie. De jubilarissen kregen een bij het jubileum behorende DoCoS-speld en een prachtige bos bloemen uit handen van voorzitter Jasper van Marwijk.

Achtereenvolgens werden de jubilarissen gehuldigd die 60 jaar lid zijn, meer dan 50 jaar, meer dan 40 jaar en meer dan 25 jaar lid van DoCoS.

Frans van der Heyden en Rinus van Brakel zijn beiden meer dan 60 jaar lid en kregen een massief gouden DoCoS speld.

Frans van Noort en Hans Thorn zijn beiden meer dan 50 jaar lid en kregen een gouden DoCoS speld.

Marcel Verburg, Ronald Devilee en John Verhaar zijn meer dan 40 jaar lid van DoCoS en kregen een zilveren DoCoS speld.

Sandra Zirkzee-Westgeest, Ton van Kampen, Peter Westgeest, Remco Meijer, Jisk van der Horst en Frank van Kampen zijn meer dan 25 jaar lid van DoCoS en kregen een massief zilveren speld.

Erik Smits, Arie van Vliet, Nico van der Heijden, Dennis Arnoldus, Lucien van der Heijden, Stefan Schiebroek, Erik Diks, Ton Schouten en Stefan Reekers zijn meer dan 25 jaar lid van DoCoS en kregen een massief zilveren speld.

Het huldigen van jubilarissen is in januari 2017 hervat. Daarvoor is dat jarenlang niet gebeurd omdat de ledenadministratie een aantal jaren geleden door brand verloren is gegaan. Van sommige leden en oud-leden is daardoor niet altijd bekend hoelang zij lid zijn. Wanneer je een lid kent, waarvan je weet dat die minimaal 25 jaar lid is, laat dat weten aan de secretaris, per mail:

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq