DoCoS KAMPIOEN!

DoCoS is vandaag kampioen geworden door een eclatante 4-0 zege op WDS.

LEIDEN, 7 MEI 2016 – DoCoS is vandaag op overtuigende wijze kampioen geworden. Tegenstander WDS werd in de kampioenswedstrijd met 4-0 verslagen. Door dit resultaat is DoCoS onbereikbaar voor de concurrentie en mag het team onder leiding van trainer Nico van der Salm feesten om het behaalde kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse Zaterdag West II KNVB.

DoCoS was in de kampioenswedstrijd tegen WDS heer en meester. In de eerste helft werd het verschil uitgedrukt in een treffer door spits Chris van Empel. Vlak na rust maakte DoCoS aan alle onzekerheid een einde door twee snelle doelpunten van Melvin van Gent en Chris van Empel. Nils Slingerland bepaalde de eindstand na een magnifieke aanval op 4-0.

Na het laatste fluitsignaal knalde de champagne en werden de bloemen aan de kersverse kampioenen uitgereikt:

bij de foto: het kampioenselftal van DoCoS seizoen 2015-2016 3e klasse A West II Zaterdag.

(Een uitgebreid verslag volgt later)

Karakteristieken DoCoS – WDS 4-0 (1-0). 42. Chris van Empel 1-0, 51. Melvin van Gent 2-0, 63. Chris van Empel 3-0, 72. Nils Slingerland 4-0.

Opstelling DoCoS: Mitchel van Abswoude, Michael van Voorthuizen, Rico Bouwmans, Danny Maaskant, Rowin Peet, Melvin Zweistra (84. Erik van der Pot), Sven Ravensbergen, Arthur Schiebroek (82. Joshua Overvliet), Melvin van Gent (77. Mitchel Klein), Chris van Empel en Nils Slingerland.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq