DoCoS naar onberekenbaar Te Werve

DoCoS gaat in zijn vierde wedstrijd, uit bij Te Werve in Rijswijk, op zoek naar de eerste winstpunten bij een tegenstander waar nog nooit punten zijn gepakt.

LEIDEN, 10 oktober 2019 – DoCoS gaat als hekkensluiter in de vierde competitieronde op bezoek bij het onvoorspelbare Te Werve. De ene week lijkt Te Werve tot de titelfavorieten gerekend te moeten worden (0-0 tegen titelkandidaat DSO), de andere week leidt Te Werve een onthutsend grote nederlaag (5-1 afgelopen zaterdag bij Berkel). Voor waar geen gemakkelijke klus voor DoCoS zaterdag om de eerste punten te gaan pakken.

DoCoS gaat voor de derde keer in zijn historie op bezoek bij Te Werve. Drie seizoenen geleden onder leiding van Nico van der Salm verloor DoCoS in Rijswijk kansloos met 3-0. Bijna een jaar geleden, onder leiding van Ron de Roode, liet DoCoS zich in de tweede helft de kaas van het brood eten en verloor met 4-2 in een wedstrijd waarin een gelijkspel mogelijk was geweest.

Zaterdag gaat DoCoS onder leiding van Dennis Olman voor de derde keer proberen minimaal een punt te pakken in Rijswijk. Na de drie nederlagen tegen respectievelijk Van Nispen, Soccer Boys en Wateringse Veld Kranenburg – met telkens drie (!) tegendoelpunten – zou een puntje al een mooi resultaat zijn.

Thuis bij Vredenburch

Te Werve, de voormalige Shell bedrijfsvoetbalclub, speelt zijn thuiswedstrijden op sportpark Vredenburch van de gelijknamige vierde klasser Vredenburch. Het duel tussen Te Werve en DoCoS begint zaterdag om 14.30 uur op Vredenburch aan het Julialaantje 15B in Rijswijk.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq