DoCoS op bezoek bij Rhoda '76

Zaterdag vervolgt DoCoS de competitie met een uitwedstrijd bij Rhoda ’76 in Bodegraven.

LEIDEN, 28 oktober 2015 – DoCoS gaat zaterdag op bezoek bij promovendus Rhoda ’76 in Bodegraven. DoCoS verdedigt zijn vierde plaats op de ranglijst en hoopt dichter bij de koplopers CVC Reeuwijk en BSC ’68 te komen die elkaar zaterdag ontmoeten. Rhoda ’76 deelt de laatste plaats met Zwammerdam en is toe aan een nieuw succes.

De promovendus startte de competitie in de 3e klasse spectaculair. Uit bij buurman Zwammerdam werd met 1-7 gewonnen. Daarna werd er nog een puntje gesprokkeld en leed Rhoda verder uitsluitend nederlagen. Vooral de thuisnederlaag tegen Lugdunum was zuur: in de zestiende minuut van de blessuretijd werd het pleit beslecht.

Lugdunum

Of DoCoS het voorbeeld van Lugdunum gaat volgen en drie punten uit Bodegraven meeneemt, moet zaterdag blijken. Het team reist in ieder geval na de midweekse 0-9 bekerzege bij WIK met zelfvertrouwen naar Bodegraven. Maar een vierdeklasser is geen derdeklasser, zeker niet als die juist is gepromoveerd en hard de punten kan gebruiken. DoCoS op zijn beurt krijgt de kans te bewijzen of het in de top van de 3e klasse mee wil doen.

DoCoS, dat aan zijn vijfde seizoen bezig is in het zaterdagvoetbal, en Rhoda ’76 troffen elkaar niet eerder in competitieverband. Rhoda ’76 eindigde vorig jaar als derde in de 4e klasse D en promoveerde via de nacompetitie door Woubrugge en het Rotterdamse Maense achter zich te houden.

De wedstrijd Rhoda ’76 – DoCoS begint zaterdag om 14.30 uur in Bodegraven.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq