DoCoS sluit superseizoen af met geslaagd seniorentoernooi

DoCoS heeft een superseizoen afgesloten met een geslaagd seniorentoernooi op het sportcomplex aan de Haagsche Schouwweg.

LEIDEN, 3 juli 2016 – DoCoS heeft een prachtig seizoen afgesloten met een geslaagd seniorentoernooi afgelopen zaterdag op het sportcomplex aan de Haagsche Schouwweg. De organisatie van dat toernooi was in handen van Zondag 1 onder leiding van Joost van Dam.

Het seniorentoernooi was het slot van een seizoen dat tien kampioenschappen opleverde met als hoogtepunt het kampioenschap en promotie van DoCoS 1 naar de 2e klasse. Behalve de feestvreugde over die titel en promotie waren er natuurlijk de kampioenschappen van negen andere teams plus de promotie van A1, B1 en C1 naar de 1e klasse.

Talent van Evert tot Edwin

Het seniorentoernooi op zaterdag 2 juli was een initiatief van Zondag 2 onder leiding van Joost van Dam. Het toernooi bracht een 100-tal prestatie- en recreatievoetballers uit de senioren maar ook uit de oudste jeugd samen om op een ontspannen wijze het seizoen af te sluiten op de drempel van de zomervakantie.

(lees verder na de foto)

Bij de foto: organisator Joost van Dam klaar om de volgende wedstrijden aan te kondigen.

Het seniorentoernooi bracht DoCoS-spelers van diverse generaties in actie. Jonge talenten als Evert Groen en Wesley van der Leek (Zaterdag 2 selectie) deden mee, evenals oude ervaren voetbaltoppers als Jos van Meegen en Edwin Verhoogt (Zondag 4) oetbalden potjes 7×7 in een onderling seniorentoernooi.

(lees verder na de foto)

Bij de foto: Edwin Verhoogd (Zondag 4) op weg om een hoekschop te nemen

Ook de kampioenen van DoCoS 1 (Chris van Empel, Melvin van Gent, Michael van Voorthuizen, Joshua Overvliet en Arthur Schiebroek) kruisten de degens met de routiniers als Tom van Houten en Patrick Evers van DoCoS 5. De Veteranen van DoCoS gooiden hun gewicht in de strijd voor een goed resultaat op en naast het veld. De vedetten van kampioen Zondag 2 veroorloofden zich de vrijheid om zichzelf al tijdens het toernooi te belonen met een goed glas geestrijk gerstenat.

(Lees verder na de foto)

Bij de foto: Zondag 2 gunt zichzelf een pauze tussen een van de wedstrijden

Tussen de voetbalpotjes door was er tijd voor vertier en tijd om te kijken naar de verrichtingen op de velden. Na afloop van het toernooi was er een gezellig samenzijn in de kantine van DoCoS.

Scroll door voor een foto-impressie van het seniorentoernooi 2016:

De bekers werden na afloop van het toernooi uitgereikt. De kleine finale werd gewonnen door Zaterdag 4 ten koste van Zondag 4 en dus was de derde prijs voor Zaterdag 4. De grote finale ging tussen Zaterdag 1 en Zaterdag 2 en werd gewonnen door Zaterdag 1 dat daarmee de grootste beker in ontvangst mocht nemen van een geslaagd toernooi dat werd afgesloten met een bbq tot in de vroege avond.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq