DoCoS sponsor in de spotlight: E. Martens

Martens Service & Onderhoud is de eerste sponsor in deze nieuwe reeks “DoCoS sponsor in de spotlight”.

Bedrijfsnaam: E. Martens Service & Onderhoud

Eigenaar: Erwin en Maurice Martens

Leeftijd: 59 jaar

Sponsor sinds: Juli 2022 (Naar aanleiding van het Manon Pagnier Toernooi)

Bedrijfsintroductie:

In maart 2013 is Erwin Martens het bedrijf begonnen onder de naam E. Martens Service & Onderhoud. Door mond-tot-mond reclame kwamen er steeds meer aanvragen en in april 2016 is Erwins zoon Maurice in het bedrijf gekomen. Ook nu breidt de klantenkring van Martens zich hoofdzakelijk uit via mond-tot-mond reclame!

Wij spraken met Erwin Martens:

Sponsor in de spotlight: E. Martens Erwin (r) samen met Maurice

Wat doen jullie zoal?

Wij houden ons bezig met het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan cv-, gas-, (warm)water- en ventilatiesystemen. Zoals het vervangen, verhelpen van storingen en het jaarlijks onderhoud.

Welke kennis heb je hiervoor nodig?

Door jarenlange ervaringen en het behalen van diploma’s, certificaten en erkenningen zoals SEI, KvINL, OK-CV en Vakmanschap CO (de gasketelwet van 2023) kunnen we cv-toestellen en/of cv-installaties zo zuinig en comfortabel mogelijk laten functioneren. Regelmatig volgen wij trainingen en cursussen bij fabrikanten en zo blijft onze kennis up-to-date en de installaties goed werkend!

Heb je zelf een voetbalverleden?

Zelf begon ik op 7-jarige leeftijd met voetballen bij LVV Lugdunum omdat mijn vader daar al lid was. Ik speelde daar 4 jaar als keeper en we zijn ook kampioen geworden! Daarna ben ik nog 2 jaar lid van LFC aan de Boshuizerkade geweest.

Sponsor in de spotlight: E. Martens

Waarom zijn jullie sponsor geworden?

Mijn kleinzoon voetbalt bij DoCoS en ik vind het leuk om hem te zien voetballen!

Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen sporten. Door mijn sponsoring wil ik een steentje bijdragen aan de vereniging en hopelijk zie ik over een paar jaar ook mijn kleindochter daar voetballen…!?

Sponsor in de spotlight: E. Martens

Op 7 mei 2023 sponsorde Erwin en Maurice ook het teamuitje voor de Jo9-2. Ze gingen jumpen, ninja-tag en lasergamen! Het team vond het geweldig en ging voor hen met een speciale bedankposter op de foto!

Dit was de eerste DoCoS sponsor in de spotlight!

 Voor een vrijblijvende offerte, advies, oplossen van storingen en het plannen van onderhoud is E. Martens bereikbaar via onderstaande gegevens:

Martens Service & Onderhoud
Mobiel: 06-53952303
Telefoon: 071-5790202

Email: 
Website: www.emartens.nl

Random worden DoCoS sponsoren benaderd om mee te doen aan deze nieuwe rubriek!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq