DoCoS start in beker tegen ASC

DoCoS start zaterdag de bekercompetitie met een thuiswedstrijd tegen zondag tweedeklasser ASC uit Oegstgeest.

LEIDEN, 30 augustus 2019 – DoCoS speelt zaterdag 31 augustus zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen: het bekerduel voor eigen publiek tegen zondag tweede klasser ASC uit Oegstgeest. De voorbereiding op de start van de competitie komt daarmee in de tweede fase, want over drie weken begint de competitie.

Het thuisduel in de beker tegen ASC begint zaterdag om 17 uur. Beide ploegen trof elkaar in het seizoen 2013-2014 voor het laatst toen DoCoS en ASC in de zondag vierde klasse speelden; in het laatste seizoen van DoCoS in de zondagcompetitie. ASC won toen twee keer. De laatste zege van DoCoS was een seizoen eerder en was er een om niet te vergeten. Op 17 februari 2013 speelde het toenmalige eerste zondagteam van DoCoS uit bij ASC in Oegstgeest. Na een 1-0 achterstand werd het 1-8 met acht (!) treffers van Cenny Scheffer.

Eersteklassers

DoCoS strijdt in de bekercompetitie om een plek bij de beste twee in een groep van vier. Behalve ASC zijn dat de eersteklassers FC Boshuizen en Voorschoten ’97. Zaterdag 7 september gaat DoCoS op bezoek bij Boshuizen, aanvang 17 uur. Op zaterdag 14 september is de laatste wedstrijd voor de competitie: de Stevenshofderby bij DoCoS tegen Voorschoten ’97, dat afgelopen seizoen kampioen werd en daarmee promoveerde naar de eerste klasse.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq