DoCoS verlengt contract met Hoofd Jeugdopleiding Driss Rahouani

Het bestuur en de Voetbalcommissie zijn zeer tevreden over de samenwerking met Driss Rahouani als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij DoCoS. Driss is in augustus 2023 gestart als HJO bij DoCoS. Door de verlenging van het contract zal Driss ook voor het voetbalseizoen 2024-2025 aan DoCoS verbonden blijven. Daarmee wordt ook uitvoering gegeven aan de uitdrukkelijke wens van het bestuur om het jeugdvoetbal binnen DoCoS verder te ontwikkelen en structureren, waarbij aandacht is voor het voetbal in de volle breedte. Iedere jeugdspeler/speelster moet de kans krijgen om zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen. DoCoS wil graag aantrekkelijk zijn en blijven voor haar jeugd en zorgen voor een goede doorstroom van jeugdleden naar de senioren.

Beleidsplan

De ontwikkeling van het jeugdvoetbal wordt ook uitgewerkt in een nieuw jeugdvoetbalbeleidsplan. Het is de bedoeling dat dit plan op korte termijn bekend gemaakt gaat worden. Met zijn kennis en ervaring kan Driss een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de verdere uitvoering van het jeugdvoetbalbeleidsplan en de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij DoCoS.

Jeugdopleiding   

Ook Driss is blij met de verlenging; “het bestuur van DoCoS wil graag investeren in de jeugdopleiding”. De ontwikkeling van de individuele speler of speelster staat daarbij centraal. Ik wil graag vanuit een duidelijke structuur hierbij aan bijdragen. Ook de ontwikkeling van de trainers is belangrijk. Trainers die vanuit een visie werken, zorgen voor ontwikkeling van spelers/speelsters. Ik hoop niet alleen dit seizoen, maar ook komend seizoen samen met de trainers van DoCoS verdere stappen in de jeugdopleiding van DoCoS te maken.”    

Driss Rahouani
Driss Rahouani, hoofd jeugdopleiding DoCoS

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq