DoCoS verlengt samenwerking met Nico van der Salm

DoCoS verlengt de samenwerking met hoofdtrainer Nico van der Salm voor een vierde seizoen.

Leiden, 9 januari 2017 – DoCoS en Nico van der Salm zijn het eens over de verlenging van de samenwerking voor het komend seizoen met de hoofdtrainer. De 53-jarige Nico van der Salm begint daarmee aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bij de Leidse zaterdag-2e-klasser.

Nico van der Salm behaalde vorig seizoen met DoCoS het kampioenschap in de derde klasse. DoCoS promoveerde daardoor voor het eerst in zijn bestaan naar de 2e klasse. In de 2e klasse staat DoCoS onder leiding van Nico van der Salm halverwege het seizoen op een mooie derde plaats. Het bestuur van DoCoS heeft maandagavond in zijn bestuursvergadering besloten de samenwerking met Nico van der Salm voort te zetten voor een vierde seizoen.

(lees verder na de foto)

Bij de foto: Nico van der Salm, trainer DoCoS, tijdens het DoCoS-trainingskamp in Barcelona afgelopen week in gezelschap van technische coördinator Zaterdagselectie, Arjan van Empel (links) en elftalmanager Bert Peet (rechts)

Nico van der Salm keerde in de zomer van 2014 terug bij DoCoS als opvolger van Joop Lankhaar. Van der Salm kreeg de opdracht zaterdag- en zondagselectie te integreren. Daarnaast was zijn voornaamste opdracht om de jeugdige selectie, die voor het overgrote deel bestaat uit eigen DoCoS-jeugd, te begeleiden en te coachen om die zo naar een hoger plan te brengen met opbouwend, goed verzorgd aanvallend voetbal.

Nico van der Salm was eerder werkzaam met de jeugd van UDO en Rijnsburgse Boys en de landelijke A-jeugd van Alphense Boys. Daarna was hij hoofdtrainer bij UDO, DoCoS, Katwijk, weer UDO, UVS en Meerburg. Van der Salm bracht UDO met veel eigen Oegstgeester talent van de 4e naar de 2e klasse en promoveerde met UVS naar de 1e klasse.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq