DoCoS zoekt hoofdtrainer

DoCoS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

LEIDEN, 8 februari 2019 – DoCoS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De functie van hoofdtrainer is beschikbaar met ingang van het seizoen 2019-2020. Belangstellenden voor de functie van hoofdtrainer bij DoCoS kunnen een sollicitatiebrief sturen aan voorzitter Jasper van Marwijk:

De nieuwe hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van de eerste elftalselectie van DoCoS. Tevens wordt van hem verwacht dat hij oog en aandacht heeft voor het talent uit eigen gelederen. DoCoS speelt in de tweede klasse van het district West II zaterdagvoetbal.

Minimaal UEFA B

DoCoS zoekt een hoofdtrainer die minimaal een trainersdiploma heeft op het niveau UEFA B inclusief een geldige licentie. Van de nieuwe hoofdtrainer wordt verwacht dat hij communicatief sterk is en met een positieve voetbalaanpak in samenwerking met de begeleidende technische staf de seniorenselectie optimaal weet te motiveren en te ontwikkelen.

Solliciteren

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met voorzitter Jasper van Marwijk, per mail: . Sollicitatiebrieven met een cv en een kopie van het trainersdiploma kunnen naar hetzelfde mailadres worden verstuurd.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq