Haring & Wittebrood toernooi - Zondag 27 September

De laatste zondag van september staat bij DoCoS traditioneel in het teken van het Haring- en Wittebroodtoernooi voor D-junioren. Zo ook op zondag 27 september.

LEIDEN, 17 september 2015 – Twaalf D-teams treden op zondag 27 september aan voor de 26e editie van het Haring- en Wittebroodtoernooi, dat traditioneel wordt gehouden bij DoCoS in de aanloop naar de 3-Octoberfeesten. De deelnemende teams komen uit Leiden en omgeving: ADO Den Haag, Foreholte uit Voorhout, Meerburg uit Zoeterwoude, RCL uit Leiderdorp, RKAVV uit Leidschendam, Ter Leede uit Sassenheim, Quick uit Den Haag, UVS uit Leiden, Voorschoten ’97 uit Voorschoten, VVSB uit Noordwijkerhout, Wilhelmus uit Voorburg en vanzelfsprekend DoCoS.

De aftrap voor de eerste poulewedstrijden is gepland om 9.45 uur. De halve finales en plaatsingswedstrijden zijn voorzien om 15.00 uur en het toernooi wordt afgesloten met de grote en kleine finale om 15.50 uur.

De prijsuitreiking om 16.30 uur wordt verricht door Ajax-speler Ricardo van Rhijn, die als D-junior van DoCoS de overstap maakte naar de Amsterdamse eredivisionist.

Freestyle voetbalact

In de middagpauze krijgen alle voetballertjes een lunch aangeboden. Daarnaast zullen in de pauze van ongeveer 12.15 tot 13.15 uur Hasan Isik en Stefan Molendijk, twee professionele freestyle voetballers van het voormalige wereldberoemde Soccershowdown team een optreden verzorgen!

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq