Het eerste Manon Pagnier Toernooi was een groot succes

Na een zomer vol voorbereidingen was op 27 augustus om 9.30 uur de aftrap van het eerste Manon Pagnier Toernooi bij DoCoS! Een groots tweedaags toernooi waarbij in totaal 93 jeugdteams in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar (JO8 tot en met JO12) het tegen elkaar op namen.

Op zaterdag 27 augustus was het de beurt aan onze JO8-1, JO9-2, JO9-3, JO10-2, JO10-3, JO10-4, JO11-2, JO12-2 en JO12-3 om het in hun poules op te nemen tegen teams van onder andere Sporting Leiden, FC Lisse, FC VVC en ASC. Op zondag 28 augustus werd er door onze JO9-1, JO10-1 en JO11-1 gespeeld voor een automatische kwalificatie voor een internationaal BVO toernooi.

Groot succes

Het toernooi was een groot succes. Er zijn mooie wedstrijden gespeeld, prachtige doelpunten gemaakt, maar vooral heel veel jongens en meiden geweest die veel plezier hebben beleefd. Ook aan de innerlijke mens was gedacht. Op het nieuwe terras van DoCoS waren poffertjes, suikerspinnen, broodjes hamburgers en Surinaamse lekkernijen te krijgen. En, alsof dat alles nog niet genoeg was, was er een heus Funpark opgezet achter veld 3 waar alle jongens en meiden die het toernooi bezochten nog even hun voetbalkunsten konden oefenen en laten zien.

89 vrijwilligers

Wij bedanken in totaal 89(!) vrijwilligers die betrokken waren bij de organisatie van het toernooi en er op 27 en 28 augustus waren om te helpen (van poffertjesbakkers tot scheidsrechters, van de dames die de standen gedurende het toernooi hebben verwerkt tot de fotograaf, van de parkeerbeheerders tot de bar- en keukenmedewerkers). Allemaal heel erg bedankt! Maar natuurlijk bedanken wij ook onze sponsoren. Zonder hen was het toernooi niet in deze omvang mogelijk geweest. Tot slot bedanken wij alle spelers, trainers, begeleiders, ouders en andere aanwezigen! De sfeer was sportief en gezellig en dat is hun verdienste. Wij hebben genoten van een prachtig toernooi!

Tot volgend jaar!

Over Manon Pagnier

Het toernooi is vernoemd naar de veel te vroeg overleden Manon Pagnier (1973-2021). Manon was een zeer actieve jeugdcoördinator en vrijwilligster bij DoCoS. Ze was een duizendpoot die van alles regelde binnen DoCoS en bijna elke dag op de club was. We missen haar nog altijd.

Sfeerimpressie zaterdag

Sfeerimpressie zondag

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq