Jeugdvoetbaldag op 6 mei bij DoCoS volgens Coerver-methode

De inschrijving voor de jeugdvoetbaldag bij DoCoS op woensdag 6 mei is gestart. Wil je weten hoe de voetbaldag er uit ziet, lees dan snel verder.

De jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van DOCOS, tijdens de meivakantie, een uniek voetbalevenement: De jeugdvoetbaldag. DoCoS en www.jeugdvoetbalopleiding.nl werken samen omdat DoCoS veel waarde hecht aan de ( verdere) ontwikkeling van de jeugd spelers op een aansprekende wijze.

Deze uitdagende jeugdvoetbaldag zal plaatsvinden op woensdag 6 mei 2015. Alle jeugdspelers uit de C/D/E/F/mini’s-jeugd van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom!

Speciaal programma voor keepers

Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

Programma voetbaldag bij DoCoS op woensdag 6 mei

Het programma begint om 10 uur en eindigt om 16.30 uur. In de tussentijd krijg je specifieke training, lunch en voetbalquine en een wedstrijdprogramma.

Coerver-methode

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen enorm toenemen. Voordelen van de Wiel Coerver methode: het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. “Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.’

Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 29,50,-

Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding:

– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal

– Een gezonde en smakelijke lunch

– Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten

– Een aandenken voor iedereen

– Prijzen voor de winnaars

Inschrijven

Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar . Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen samen in een groep geplaatst te worden zijn mogelijk.

Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq