Kledingplan 2024-2028 DoCoS x Adidas

Leiden, 2 april 2024 – RKSV DoCoS heeft met het gerenommeerde sportmerk Adidas een partnerovereenkomst afgesloten om het DoCoS kledingplan 2024-2028 uit te voeren.

Het kledingplan van DoCoS, ooit was DoCoS een van de eerste met een kledingplan in Nederland, is een initiatief dat ervoor zorgt dat alle jeugdleden en begeleiders kunnen profiteren van hoogwaardige kleding tijdens trainingen en wedstrijden. 

In een vooronderzoek heeft de kledingcommissie met verschillende kledingleveranciers gesproken en hun informatie vergeleken. Uiteindelijk kwam Adidas als voorkeur naar voren qua prijs (incl. sponsoring), kwaliteit en professionaliteit. Met het ‘kledingplan 2024-2028 DoCoS x Adidas’ zullen we al onze jeugdleden, hun begeleiding en selectie voorzien van deels gesponsorde, goed passende Adidas kleding.

“Het contact en het meedenken in het voortraject liep erg soepel” aldus Jan van den Berg van de kleding/sponsorcommissie. Zodoende zetten Freek Boon (sr. Salesmanager Adidas) en Jasper van Marwijk (voorzitter RKSV DoCoS) op 1 maart 2024 hun handtekening onder een meerjarig contract tussen DoCoS en Adidas. "Met dit partnerschap zetten we een belangrijke stap in onze missie om onze jeugdleden de best mogelijke ervaring te bieden op en buiten het veld", aldus van Marwijk. "We zijn ervan overtuigd dat het kledingplan van Adidas niet alleen de kwaliteit van onze uitrusting zal verbeteren, maar ook onze clubcultuur verder zal versterken."

Met intrede van het nieuwe ‘kledingplan 2024-2028 DoCoS x Adidas’ zijn er ook nieuwe plekken beschikbaar voor sponsoring. Geïnteresseerde sponsors, bedrijven of andere partijen kunnen contact opnemen met Jan van den Berg, DoCoS sponsorcommissie via,

We delen t.z.t. de kledingdetails. 

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq