Nieuwjaarsreceptie: DoCoS huldigt tien jubilarissen

DoCoS huldigt tien jubilarissen tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari 2018.

LEIDEN, 30 december 2017 – De nieuwjaarsreceptie van DoCoS is niet alleen een gelegenheid om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden ook tien leden gehuldigd omdat zij meer dan 40 jaar lid zijn van DoCoS. Drie andere jubilarissen worden later gehuldigd.

DoCoS heeft de goede gewoonte om jubilarissen tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje te zetten. Op zaterdag 6 januari 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 zal dat niet anders zijn. Er zijn dertien jubilarissen, een die vijftig jaar lid is en twaalf die veertig jaar lid zijn.

Tien jubilarissen in het zonnetje

Van dit dertiental zullen tien jubilarissen worden gehuldigd omdat zij meer dan 40 jaar lid zijn: Bert Goddijn, Frans van Noort, Dick van der Meij, Hans Thorn, Sjaak van Leeuwen, Jaap Wouters, Joost van Hamersveld, Ton Bodenstaff, Cock van Boheemen en Joop Zirkzee. Drie jubilarissen zijn wegens reeds geplande vakanties en andere afspraken verhinderd maar worden op een later tijdstip gehuldigd: Raymond Goddijn, Bert van Boheemen en de enige gouden jubilaris Rinus Gravekamp. Het aantal DoCoS-leden dat meer dan vijftig jaar lid is, komt daarmee op 16 gouden jubilarissen. DoCoS heeft één lid dat meer dan 60 jaar lid is: Frans van der Heijden die afgelopen herfst na 35 jaar zijn scheidsrechtersloopbaan beëindigde.

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie van DoCoS vindt plaats op zaterdag 6 januari 2018 in de kantine van DoCoS aan de Haagsche Schouwweg. De receptie begint om 17 uur. Om 18 uur zal voorzitter Jasper van Marwijk een toespraak houden met een korte terugblik op 2017 en een vooruitblik naar het nieuwe jaar. Dit gedeelte wordt afgesloten met de huldiging van de jubilarissen. Het einde van het officiële gedeelte van de DoCoS-nieuwjaarsreceptie is om 19 uur. Daarna is er gelegenheid tot napraten. Leden van DoCoS zijn van harte uitgenodigd voor deze receptie en uiteraard ook voor de huldiging van de DoCoS-jubilarissen.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq