Plaatsing nieuwe DoCoS tribunestoeltjes in voorjaar

LEIDEN – DoCoS heeft 260 nieuwe stoelen voor de tribune aan het hoofdveld in bestelling genomen. Deze stoelen worden in de lente van 2024 geplaatst. De actie “Adopteer je ‘eigen’ tribunestoel” komt daarmee in een nieuwe fase: bestellen en plaatsen.

De actie om je “eigen” tribunestoel te kopen, is in oktober gestart. De actie houdt in dat je als lid of supporter van DoCoS een of meerdere tribunestoelen kunt adopteren. Voor slechts 65 euro voor de periode van drie seizoenen maakt je je tribunestoel mogelijk, voorzien van je eigen of een andere door jou gewenste naam. De actie is succesvol want er zijn al 160 nieuwe stoelen geadopteerd.

Selectie

De aanjager van de DoCoS-Tribunestoelactie is de selectie van DoCoS. Het DoCoS-bestuur is blij dat twee maanden na de start van de actie al 160 nieuwe stoelen zijn geadopteerd. Dat is reden om de nieuwe stoelen nu al te bestellen. In het voorjaar kunnen de nieuwe stoelen dan worden geplaatst. DoCoS hoopt uiteraard dat de overige stoelen ook worden geadopteerd.

Jubileum

De DoCoS-Adopteer je “eigen” tribunestoelactie is onderdeel van het initiatief van het bestuur om de accommodatie van DoCoS te vernieuwen voor de viering van het 90-jarig jubileum in 2026. In tegenstelling tot andere Leidse voetbalclubs zoals UVS heeft DoCoS de tribune zonder gemeentelijk geld gefinancierd.

Voor op schema

Met de geslaagde verkoop van 160 geadopteerde tribunestoelen heeft DoCoS de eerste helft van de tribunestoelen vernieuwd. Voor wie ook een of meer van de nog resterende vernieuwde stoeltjes op de vernieuwde tribune van DoCoS wil adopteren, klik hier.

 

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq