Strijd om Brevinibokaal Jeugd ongekend spannend; teamduo A1-F8 nieuwe leider

De strijd om de Brevinibokaal voor de Jeugd is spannender dan ooit. Zeven teamduo’s wisselen stuivertje en strijden om de eerste prijs. De nieuwe leider is het teamduo A1-F8.

LEIDEN, 22 februari 2016 – Zeven teamduo’s strijden om de Brevinibokaal Jeugd, de prestatiebokaal van de jeugd die je alleen kunt winnen met een ander team samen onder het motto Door Combinatie Sterk, DoCoS. De koploper met de Kerst, het teamduo D4-F4, is teruggevallen naar de 7e plaats; de nieuwe koploper is het teamduo A1-F8.

Over de eindstand in de strijd om de Brevinibokaal Jeugd valt nog heel weinig te zeggen want de verschillen zijn klein. Twee of drie wedstrijden verliezen of winnen betekent meteen dat de ranglijst in de top over de kop gaat. Het verschil tussen de nummer 7, D4-F4, en de nummer 2 in de stand, het teamduo C3-F6, is vier punten. Het teamduo C3-F6 heeft een wedstrijd meer gewonnen en een wedstrijd meer gelijk gespeeld dan de D4-F4.

Het teamduo A1-F8 is de nieuwe, trotse koploper en dankt dat vooral aan de uitstekende resultaten van de F8, dat nog geen puntverlies leed in de competitie. Kanshebber voor een prijs op het podium en de hoogste plek is en blijft ook het teamduo MB1-F3, al is het maar omdat de MB1 nog altijd ongeslagen is in de competitie. Steeds dichter bij het podium kruipt het teamduo C1-D1 dat naar de vierde plaats is gestegen.

Het teamduo A2-E1 valt sinds de Kerst uit de top-3 maar blijft op het vinkentouw, vooral dankzij de prima resultaten van de E1.

De tussenstand met de krokus in de strijd om de Brevinibokaal Jeugd is als volgt:

De Brevinibokaal Jeugd is de prestatiebokaal van DoCoS die je als teamduo kunt winnen. Winnen doe je niet alleen, maar deze bokaal win je samen. De resultaten van de gelote teamduo’s in de competitie worden bij elkaar opgeteld en op basis van puntengemiddelde wordt de ranglijst opgesteld.

De top-3 in de strijd om de Brevinibokaal Jeugd wordt gehuldigd tijdens de huldiging van kampioenen en bekerwinnaars op zaterdag 18 juni 2016.

Contact

R.K.S.V. DoCoS
Haagseschouwweg 5
2332 KG Leiden

Kantine
071-5768279

Ontwerp & realisatie mediafabriq